Particuliere thuiszorg

PARTICULIERE THUISZORG

Wilt u hierbuiten meer zorg, tijd en aandacht van een verzorgende? U kunt ook zorg zelf inkopen. Dat kan met een eerder genoemde PGB, maar ook met eigen (financiële) middelen. In het laatste geval wordt de zorg niet gefinancierd vanuit de AWBZ. Soms is uw eigen bijdrage namelijk zo hoog dat particuliere thuiszorg voor u een betere optie is. We spreken dan van particuliere thuiszorg of particuliere zorg aan huis. Particuliere thuiszorg inkopen geeft vrijheid. Als u particuliere thuiszorg inkoopt, kunt u namelijk zelf afspraken maken met zorgverleners. U kiest wie de zorg verleent, wanneer en op welke manier.

Particuliere thuiszorg geeft dus keuzevrijheid. Maar daar staat werk tegenover – u moet een overeenkomst sluiten met uw zorgverlener en een factuuradministratie voeren. Particuliere thuiszorg inkopen lijkt daardoor ingewikkeld en vaak denkt men dat particuliere thuiszorg onbetaalbaar is. De ThuisZorg Maatschappij helpt u graag bij de keuze van deze zorg. Zelf zorg inkopen wordt zo een stuk eenvoudiger. We maken inzichtelijk, welk niveau van zorg past bij uw wensen en uw budget. Voor deze service rekenen we geen bemiddelingskosten.
Woont u niet in de regio Rotterdam Rijnmond maar in een andere regio? Neem dan contact met ons op dan kijken wij of wij alsnog zorg kunnen leveren bij u thuis.

TZM