TZM 500ste lid van MKB Rotterdam

Vrijdag 12 juni 2015 organiseerden MKB Rotterdam voor de 11e keer haar jaarlijkse haringparty, welke als doel heeft mensen te laten netwerken. Met ruim 1.000 bezoekers een ideale gelegenheid om onder het genot van nieuwe haring, hapjes, muziek en drankjes te netwerken. Het goede doel voor dit jaar is ‘De Delft‘. Tijdens de Haringparty werden er loten verkocht waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan ‘De Delft’.

Wij zijn trots dat we op de haringparty kregen te horen dat de “Thuiszorg maatschappij” het 500ste lid is van het MKB Rotterdam, dit kregen wij officieel te horen van het MKB en burgemeester Ahmed Aboutaleb tijdens het uitreikingsmoment op de haringparty.

Haringparty 2015 MKB Rotterdam (84)Lidmaatschap

Het lid worden van de thuiszorg maatschappij bij het MKB, is een bewuste keuze geweest van het bestuur, daar de doelstellingen van het MBK en TZM overheen komen. Het doel van TZM om mensen te laten samenwerken, van elkaar te kunnen leren en vooral voordeel kunnen halen uit elkaars expertise als zorgprofessional. De zorgsector is momenteel nog ondervertegenwoordigd bij MKB.

MKB Zorg verdient dan ook een positieve impuls, zo ook het ondernemerschap in de zorg. In de thuiszorg, bijvoorbeeld, komen steeds meer kleine zelfstandigen en zie je hele interessante ontwikkelingen in de wijze waarop deze zelfstandige zorgondernemingen krachten bundelen en aan de weg timmeren. De coöperatieve vereniging ThuisZorg Maatschappij is een goed voorbeeld hoe ZZP’ers en zorggerelateerde professionals krachtig samenwerken.

Meer foto’s van de Haringparty, kunt u bekijken in de category media